Menu icon Foundation
'foundation new' Creates Empty Directory

So I believe I have Git, Ruby, Node and Bower installed. I also installed Foundation, but unlike the Video tutorial I had to prefix the 'gem install foundation' command with 'sudo'.

I'm now ready to create my project and 'foundation new test' seems to work, and creates a 'test' directory, but for some reason the directory is empty, unlike that on the video tutorial, found here:

http://foundation.zurb.com/learn/video-started-with-foundation.html

Any ideas what I'm doing wrong? Any help is appreciated.

Thanks in advance!

Foundationinstallnew

So I believe I have Git, Ruby, Node and Bower installed. I also installed Foundation, but unlike the Video tutorial I had to prefix the 'gem install foundation' command with 'sudo'.

I'm now ready to create my project and 'foundation new test' seems to work, and creates a 'test' directory, but for some reason the directory is empty, unlike that on the video tutorial, found here:

http://foundation.zurb.com/learn/video-started-with-foundation.html

Any ideas what I'm doing wrong? Any help is appreciated.

Thanks in advance!

This post has been closed. No new replies can be added.

Raphael Essoo-Snowdon over 5 years ago

Ok, so it seems like it with a problem with my git install. I uninstalled git and installed the latest version, and that seemed to do the trick. That folder is now populated with the Foundation files and I can get to work!

Thanks to José Eduardo over in this thread: http://foundation.zurb.com/forum/posts/253-installing-new-foundation