Menu icon Foundation
Why is Orbit adding a numeric code to my image source

Hi,

I'm trying to work orbit in F6.3.0 to display photos from a remote site. I use an array that puts the source image name and location into the slider.

The result should be:

https://media.mlspin.com/photo.aspx?mls=72518427&n=0

BUT orbit seems to be placing a timestamp of some sort at the end so the string looks something like

https://media.mlspin.com/photo.aspx?mls=72518427&n=0?1568665618669

This causes an error in the display. The number after the second ? changes for each image in the slider and is different each time I refresh the page. I have placed the variable name in the caption and it is as it should be.

I use the same method for other orbit sliders and this does not occur. On those sites, the images are stored locally.

I'm trying to determine if it's orbit that's adding the characters or the source. I use a different display but same source image for a large screen and the extra code is not added.

Here is an example: http://djmrek17.wizard-sites.com/featured/featureddetails.asp?mls=72518427

Thanks in advance for any help.

Sally

Orbit

Hi,

I'm trying to work orbit in F6.3.0 to display photos from a remote site. I use an array that puts the source image name and location into the slider.

The result should be:

https://media.mlspin.com/photo.aspx?mls=72518427&n=0

BUT orbit seems to be placing a timestamp of some sort at the end so the string looks something like

https://media.mlspin.com/photo.aspx?mls=72518427&n=0?1568665618669

This causes an error in the display. The number after the second ? changes for each image in the slider and is different each time I refresh the page. I have placed the variable name in the caption and it is as it should be.

I use the same method for other orbit sliders and this does not occur. On those sites, the images are stored locally.

I'm trying to determine if it's orbit that's adding the characters or the source. I use a different display but same source image for a large screen and the extra code is not added.

Here is an example: http://djmrek17.wizard-sites.com/featured/featureddetails.asp?mls=72518427

Thanks in advance for any help.

Sally