Menu icon Foundation
Foundation build failed (js file)

Hi!.. 

If i do foundation watch to work on my project everything is fine.. But if i do a foundation build.. When i open the website i got :

Uncaught TypeError: o(...)(...).foundation is not a function

 

I'm using F6.5 with zurb template

 

Ok i will add more details.. using npm.. node 9.5.0

Installed via Foundation-cli  -> Zurb Templates.. 

Foundation watch -> OK

Foundation build -> when i run the web page i got "Uncaught TypeError: o(...)(...).foundation is not a function"

Even from fresh install.. 

jsbuildwebpack

Hi!.. 

If i do foundation watch to work on my project everything is fine.. But if i do a foundation build.. When i open the website i got :

Uncaught TypeError: o(...)(...).foundation is not a function

 

I'm using F6.5 with zurb template

 

Ok i will add more details.. using npm.. node 9.5.0

Installed via Foundation-cli  -> Zurb Templates.. 

Foundation watch -> OK

Foundation build -> when i run the web page i got "Uncaught TypeError: o(...)(...).foundation is not a function"

Even from fresh install.. 

Benoit Lemay 25 days ago

Hi.. no ideas?. . No body had this problem?!

mpuputti 18 days ago

Error reproduced. "foundation build" builds results a broken (?) apps.js.

Seems to reproduce on 6.4.3, too.

Needs better experts (than me) to find the root-cause and a solution.

mpuputti 18 days ago

Error reproduced. "foundation build" builds results a broken (?) apps.js.

Seems to reproduce on 6.4.3, too.

Needs better experts (than me) to find the root-cause and a solution.

mpuputti 18 days ago

Error reproduced. "foundation build" builds results a broken (?) apps.js.

Seems to reproduce on 6.4.3, too.

Needs better experts (than me) to find the root-cause and a solution.

mpuputti 18 days ago

Error reproduced. "foundation build" builds results a broken (?) apps.js.

Seems to reproduce on 6.4.3, too.

Needs better experts (than me) to find the root-cause and a solution.

mpuputti 18 days ago

Error reproduced. "foundation build" builds results a broken (?) apps.js.

Seems to reproduce on 6.4.3, too.

Needs better experts (than me) to find the root-cause and a solution.

mpuputti 18 days ago

Seems to be some problems with this forum-page, too...

mpuputti 18 days ago

Seems to be some problems with this forum-page, too...