Menu icon Foundation
Mobile scrolling artifacts

Hi,

 

We have an issue in a web application using Foundation Sites 6.3.1. When scrolling quickly on a mobile device (tested on Android with Chrome and an iPhone in Safari), there are scroll artifacts where it looks like the content isn't fully rendering on the page. This is demonstrable on the Foundation Showcase site here: http://zurb.com/responsive

See the attached image below. You can see that there is the bottom part of the image that is white (starts at ~1200ms), and it slowly catches up or speeds up while scrolling. If you look at the frame images you can see that if you scroll fast enough, there is nothing but white and it slowly starts to catch content up later on.

Image showing the scroll issue

Is this something fixed in a newer release of Foundation, and if not, is there a known workaround?

Thanks in advance!

scrollingartifactartifactsmobile

Hi,

 

We have an issue in a web application using Foundation Sites 6.3.1. When scrolling quickly on a mobile device (tested on Android with Chrome and an iPhone in Safari), there are scroll artifacts where it looks like the content isn't fully rendering on the page. This is demonstrable on the Foundation Showcase site here: http://zurb.com/responsive

See the attached image below. You can see that there is the bottom part of the image that is white (starts at ~1200ms), and it slowly catches up or speeds up while scrolling. If you look at the frame images you can see that if you scroll fast enough, there is nothing but white and it slowly starts to catch content up later on.

Image showing the scroll issue

Is this something fixed in a newer release of Foundation, and if not, is there a known workaround?

Thanks in advance!