Menu icon Foundation
FoundationPress Off-Canvas Menu Disappearing

I came across an issue when viewing the FoundationPress template in mobile view. When I click on the hamburger menu, the main content slides offscreen to the right, but the off-canvas mobile menu is completely blank(white background), but the page links are still there because when I hover my mouse or tap my finger in the locations where the links should be, they send me to the correct pages.

The strange thing is, when I click out of my browser on my phone and click back in, the off-canvas menu shows up. On repeated processes, it keeps showing up blank. 

I have made sure the mobile menu is selected in the admin section of my site, I have tried to locate the correct stylesheet information, but to no avail.  This is on an iPhone 6S, in Safari. It also happens when using the Inspect tool mobile view on Chrome. 

I am using the most recent version of FoundationPress (downloaded less than a week ago). 

In the meantime, I have completely disabled the off-canvas menu. Any idea about how to fix it?

FoundationPress Mobile Menu Off-canvas blank disappear

I came across an issue when viewing the FoundationPress template in mobile view. When I click on the hamburger menu, the main content slides offscreen to the right, but the off-canvas mobile menu is completely blank(white background), but the page links are still there because when I hover my mouse or tap my finger in the locations where the links should be, they send me to the correct pages.

The strange thing is, when I click out of my browser on my phone and click back in, the off-canvas menu shows up. On repeated processes, it keeps showing up blank. 

I have made sure the mobile menu is selected in the admin section of my site, I have tried to locate the correct stylesheet information, but to no avail.  This is on an iPhone 6S, in Safari. It also happens when using the Inspect tool mobile view on Chrome. 

I am using the most recent version of FoundationPress (downloaded less than a week ago). 

In the meantime, I have completely disabled the off-canvas menu. Any idea about how to fix it?

Adam Blodgett over 2 years ago

Hi Nick,

I'm also experiencing this error with WP v4.7.3 and FoundationPress v2.9.2.

I've opened a thread here to have it addressed: https://github.com/olefredrik/FoundationPress/issues/977#issuecomment-294341822

Hopefully I can get it resolved.

Thanks,

Adam