Menu icon Foundation
iPad .Reveal .Full not going to top

hi! I don't know how to debug this or solve this problem... foundation reveal full is not going to the top of the browser in ipad.

here's a simple example

http://www.jumpingovation.com/buddy/reveal-test.php

works fine in desktop and iphone

also, try clicking the background to close the reveal and you won't be able to, because that's not the background!!! Please help!

ipadrevealfulltop

hi! I don't know how to debug this or solve this problem... foundation reveal full is not going to the top of the browser in ipad.

here's a simple example

http://www.jumpingovation.com/buddy/reveal-test.php

works fine in desktop and iphone

also, try clicking the background to close the reveal and you won't be able to, because that's not the background!!! Please help!

Rafi Benkual almost 3 years ago

Hi Scot,

What sort of design are you going for? I didn't see a reveal modal on this page? An example of what you are building will help you get an answer!

Scot Nery almost 3 years ago

this is only a simple demonstration... the reveal modal is green. the background color or the Body is red.  It works great on desktop, but not on iPad

Rafi Benkual almost 3 years ago

Hmm, just using the Chrome inspector on an Ipad, seems to work as expected.

Can you describe what is not happening that you'd expect?

Scot Nery almost 3 years ago

Scot Nery almost 3 years ago

that's what it looks like on a real ipad

 

John L almost 3 years ago

I believe Scot is correct about this bug with the Reveal modal on the iPad. I've also had similar reports by testers using the iPad Pro on a website I am sometimes working on.

Unfortunately, I am unable to test it myself because I don't have the device, and any online browser/device simulator I've used has been unable to produce the glitch. I have attached a screenshot that someone sent to me, though, and it looks very similar to Scot's.

Reveal not going all the way to the top

John L almost 3 years ago

Almost a year ago now, we encountered another problem with the Reveal modal on the same device that might be in some way related. You can read about it in this thread: http://foundation.zurb.com/forum/posts/37302-reveal-modal-opens-beneath-overlay.

In that case, Foundation Forum member Joel Carlos reported that moving the Reveal code as close to the opening body tag as possible fixed the problem for him. I'm going to try the same thing with this website, and then wait to see what the testers report back. If they report that it has fixed the problem, I'll let you know.