Menu icon Foundation
Broken building blocks

Hi,

Has anyone else been having troubles with the building blocks lately? or is it just me?

It seem's that more than a few of them have broken or are misbehaving

For example

http://zurb.com/building-blocks/showcase-card   -    images are 404

http://zurb.com/building-blocks/off-canvas-overlay-panel   -   buttons don't work for me

http://zurb.com/building-blocks/article-card    -    images are 404

http://zurb.com/building-blocks/profile-card-302c756e-ff66-4aee-a359-277dd90765d2    -    more 404 images

I wouldn't think it's an issue on my end because I've seen these examples working before.

Also, on a side note it took 2 days and a whole lot of clicking 'resend activation email' to get my account verified, if someone from zurb see's this, you might want to look into that. it was a gmail account.

 

Jordy.

Foundation Website

Hi,

Has anyone else been having troubles with the building blocks lately? or is it just me?

It seem's that more than a few of them have broken or are misbehaving

For example

http://zurb.com/building-blocks/showcase-card   -    images are 404

http://zurb.com/building-blocks/off-canvas-overlay-panel   -   buttons don't work for me

http://zurb.com/building-blocks/article-card    -    images are 404

http://zurb.com/building-blocks/profile-card-302c756e-ff66-4aee-a359-277dd90765d2    -    more 404 images

I wouldn't think it's an issue on my end because I've seen these examples working before.

Also, on a side note it took 2 days and a whole lot of clicking 'resend activation email' to get my account verified, if someone from zurb see's this, you might want to look into that. it was a gmail account.

 

Jordy.

Jarryd Fillmore over 2 years ago

Wondering this too.

JordyV over 2 years ago

It seem's to have been like this for a few days, the forum spam has gotten out of hand too