Menu icon Foundation
H1 Issue on Chrome

Can you guys help? For some reason my H1 headings on Chrome are being cut off (see attachment) when the page first loads. If you mouse over or highlight the issue corrects itself. It's rather strange.

The site just went live so I'd love to fix this today.

I appreciate the quick answers on other stuff so far. Great support!

Here is the site: http://www.nimbleschedule.com/

Screen shot 2014 02 20 at 6.12.49 am

typeh1

Can you guys help? For some reason my H1 headings on Chrome are being cut off (see attachment) when the page first loads. If you mouse over or highlight the issue corrects itself. It's rather strange.

The site just went live so I'd love to fix this today.

I appreciate the quick answers on other stuff so far. Great support!

Here is the site: http://www.nimbleschedule.com/

Screen shot 2014 02 20 at 6.12.49 am
Wing-Hou Chan about 5 years ago

Hey Charlie!

I'm not seeing your problem. Has it been fixed? What version of Chrome and OS are you using?

Donovan Ng about 5 years ago

same here, no issues with your website. check your console when you are running. possible some processes failed or dropped out upon running, or not cached. This can happen whenever a rollout happens. Refresh and rerun your browser.

Charlie Hinojosa about 5 years ago

I have not done a thing. I initially thought it was just my own browser (Latest Chrome on OSX) but my client experienced it on both his Macs using Chrome.

Anurag Adhikary about 5 years ago

No issues on Chrome Version 32.0.1700.107 m Windows 7 64 bit

Malou Geurts about 5 years ago

Chrome + Mac works fine for me.