Menu icon Foundation
Accordion not working when using base tag

Hey there,

I just noticed that the accordion component stops working when using a base tag on your site.

With Foundation v5.4.7 everything worked as expected, but since v5.5 it loads "http://BASE-TAG-URL#panel1" etc. as a new page. Can someone confirm this behaviour?

Regards from Germany
Dominik

accordion base tag

Hey there,

I just noticed that the accordion component stops working when using a base tag on your site.

With Foundation v5.4.7 everything worked as expected, but since v5.5 it loads "http://BASE-TAG-URL#panel1" etc. as a new page. Can someone confirm this behaviour?

Regards from Germany
Dominik

Edward Jenkins about 4 years ago

The new accordion isn't working for me at all; I tried the old definition lists and unordered lists, but no luck.

Guillermo Croppi about 4 years ago

Same to me. Not working at all... Not even the example in the doc.

Dominik Scholz almost 4 years ago

Is there any solution to this problem? After upgrading to Foundation 5.5.1 all my accordions stopped working, most likely because my cms uses a base href tag.

Please, let's not discuss that base tag thing once again. I just would be glad to see the accordion work either way ;-)

Regards from Germany
Dominik

Rafi Benkual almost 4 years ago

Based on this forum thread and this GitHub issue :https://github.com/zurb/foundation/issues/5597

We added this to our "known issues" section in our planning board for the next version. A PR would be valuable to the community, otherwise It will be addressed then. You can see and vote on the proposed updates here: https://trello.com/b/QBPKlQqf/foundation-sites

Dominik Scholz almost 4 years ago

Oh, I didn't know that Trello board - thank you!