Menu icon Foundation
Possible bug in 5.2.2 Orbit animation fade?

Hi everybody,

I am here since some time now with a problem of the orbit. For me this seems to be a bug but I cant find any report on this until now.

I tried a simple orbit which works perfect until I add the parameter animation: fade (instead of slide).
Once I do this the slides are with problems and all the links inside the slides dont work anymore. I can use any data-option I want, they are all perfect working but if I use animation: fade my links are broke in caption and for the images as well.

The code below works perfect BUT once you change animation: to fade the links inside the slides dont work anymore and instead all links are changed to the last one.

I would be happy if somebody has some idea or bug fix for me since I have in one page two orbits and I would like to have one as slider and the other fading since both do different things.

thx

    		 	 <ul data-orbit data-options="
                  timer_speed: 8000;
                  pause_on_hover: false;
                  animation_speed: 1500;
                  navigation_arrows: true;
                  timer_show_progress_bar: false;
                  swipe: true;
                  slide_number: false;
                  variable_height: true;
                  bullets: true;
                  animation: slide;">
			 		 <li><a href="/link1.html" title="title"> <img src="/images/1.jpg" /></a><div class="orbit-caption_pixelio"><strong><a href="/link1.htm">test text 1</a></strong> :: Area 1 </div></li>
			     <li><a href="/link2.html" title="title"> <img src="/images/2.jpg" /></a><div class="orbit-caption_pixelio"><strong><a href="/link2.htm">test text 2</a></strong> :: Area 2 </div></li>
				   <li><a href="/link3.html" title="title"> <img src="/images/3.jpg" /></a><div class="orbit-caption_pixelio"><strong><a href="/link3.htm">test text 3</a></strong> :: Area 3 </div></li>
			     <li><a href="/link4.html" title="title"> <img src="/images/4.jpg" /></a><div class="orbit-caption_pixelio"><strong><a href="/link4.htm">test text 4</a></strong> :: Area 4 </div></li>
			     <li><a href="/link5.html" title="title"> <img src="/images/5.jpg" /></a><div class="orbit-caption_pixelio"><strong><a href="/link5.htm">test text 5</a></strong> :: Area 5 </div></li>
			   </ul>
            

         

OrbitbugFadeanimation

Hi everybody,

I am here since some time now with a problem of the orbit. For me this seems to be a bug but I cant find any report on this until now.

I tried a simple orbit which works perfect until I add the parameter animation: fade (instead of slide).
Once I do this the slides are with problems and all the links inside the slides dont work anymore. I can use any data-option I want, they are all perfect working but if I use animation: fade my links are broke in caption and for the images as well.

The code below works perfect BUT once you change animation: to fade the links inside the slides dont work anymore and instead all links are changed to the last one.

I would be happy if somebody has some idea or bug fix for me since I have in one page two orbits and I would like to have one as slider and the other fading since both do different things.

thx

    		 	 <ul data-orbit data-options="
                  timer_speed: 8000;
                  pause_on_hover: false;
                  animation_speed: 1500;
                  navigation_arrows: true;
                  timer_show_progress_bar: false;
                  swipe: true;
                  slide_number: false;
                  variable_height: true;
                  bullets: true;
                  animation: slide;">
			 		 <li><a href="/link1.html" title="title"> <img src="/images/1.jpg" /></a><div class="orbit-caption_pixelio"><strong><a href="/link1.htm">test text 1</a></strong> :: Area 1 </div></li>
			     <li><a href="/link2.html" title="title"> <img src="/images/2.jpg" /></a><div class="orbit-caption_pixelio"><strong><a href="/link2.htm">test text 2</a></strong> :: Area 2 </div></li>
				   <li><a href="/link3.html" title="title"> <img src="/images/3.jpg" /></a><div class="orbit-caption_pixelio"><strong><a href="/link3.htm">test text 3</a></strong> :: Area 3 </div></li>
			     <li><a href="/link4.html" title="title"> <img src="/images/4.jpg" /></a><div class="orbit-caption_pixelio"><strong><a href="/link4.htm">test text 4</a></strong> :: Area 4 </div></li>
			     <li><a href="/link5.html" title="title"> <img src="/images/5.jpg" /></a><div class="orbit-caption_pixelio"><strong><a href="/link5.htm">test text 5</a></strong> :: Area 5 </div></li>
			   </ul>
            

         
Oliver about 5 years ago

nobody?