Menu icon Foundation
Orbit Slider does not work!

Hey Guys,
you may have to excuse my bad language, because I'm from Germany. However.
I've a lot of problems with the Orbit Image Slider. The images are shown correctly, but they do not move.

An example:
http://www.predatordesign.de/proto

I hope you guys can help me very soon!

Thanks! :)

<div class="row">
        <div class="large-12 hide-for-small">
          <ul data-orbit>
              <li>
                  <img src="img/placeholder_1.png" alt="slide image">
              </li>
              <li>
                  <img src="img/placeholder_2.png" alt="slide image">
              </li>
          </ul>
      </div>
    </div>
            

         

Orbitsliderproblemimagesdoesnotmove

Hey Guys,
you may have to excuse my bad language, because I'm from Germany. However.
I've a lot of problems with the Orbit Image Slider. The images are shown correctly, but they do not move.

An example:
http://www.predatordesign.de/proto

I hope you guys can help me very soon!

Thanks! :)

<div class="row">
        <div class="large-12 hide-for-small">
          <ul data-orbit>
              <li>
                  <img src="img/placeholder_1.png" alt="slide image">
              </li>
              <li>
                  <img src="img/placeholder_2.png" alt="slide image">
              </li>
          </ul>
      </div>
    </div>
            

         

This post has been closed. No new replies can be added.

Jonas Marlo Loerken over 5 years ago

Now it works fine! Thank you guys.

Wing-Hou Chan over 5 years ago

Hey Jonas!

Orbit is not working because you have a script error in foundation.orbit.js on Line 446 saying Modernizr is undefined.

I inspected your code and you do not appear to have modernizr.js linked to your document. Please make sure you link it in the head.

For more information on setting up Foundation's JS components check this out: http://foundation.zurb.com/docs/javascript.html

If you need more assistance be sure to post again!

Tony Stark over 5 years ago

HI
I inspect your code but i dont get problem, also your html code works fine but not moving slide automatically.
I have foundation 5.2.1 , i copy your html code and and set it up, its working fine..
here you can check this:
http://hi-post.tk/f5/cus.html