Menu icon Foundation

My Posts



My Comments

Haiden Taylor commented on Marianne Masculino's post over 4 years

Marianne,

I had the same issue in 5.5.1 and only in Safari desktop.

It appears I was able to resolve the issue by setting the root element to an empty string in the settings (the default is body).

   $(document).foundation({
    reveal : {
      animation : 'fade',
      root_element : '',
    }
  });

I'm not sure why or how this fixes the issue, as giving the root_element setting a length of 0 only seems to result in reveal.js wrapping the modal in a placeholder div. See: https://github.com/zurb/foundation/blob/master/js/foundation/foundation.reveal.js#L288-297

Anyway, I hope helps to resolves your issue. I had a look on the page you provided and the issue I had was identical.

Cheers

Haiden Taylor commented on Dontae Brodie's post over 4 years

Dontae,

I had the same issue in 5.5.1 and only in Safari desktop.

It appears I was able to resolve the issue by setting the root element to an empty string in the settings (the default is body).

   $(document).foundation({
    reveal : {
      animation : 'fade',
      root_element : '',
    }
  });

I'm not sure why or how this fixes the issue, as giving the root_element setting a length of 0 only seems to result in reveal.js wrapping the modal in a placeholder div. See: https://github.com/zurb/foundation/blob/master/js/foundation/foundation.reveal.js#L288-297

Anyway, I hope this resolves your issue.

Haiden Taylor commented on Haiden Taylor's post over 4 years

Thanks Rafi, you are absolutely correct.

I must have read the documentation 20 times but never taken that in.

Cheers

Haiden Taylor commented on Yasir's post about 5 years

Yasir,

I am getting the same messages with my tooltips, did you have any luck sorting this out?

Posts Followed

No Content

Following

    No Content

Followers

My Posts



My Comments

You commented on Marianne Masculino's post over 4 years

Marianne,

I had the same issue in 5.5.1 and only in Safari desktop.

It appears I was able to resolve the issue by setting the root element to an empty string in the settings (the default is body).

   $(document).foundation({
    reveal : {
      animation : 'fade',
      root_element : '',
    }
  });

I'm not sure why or how this fixes the issue, as giving the root_element setting a length of 0 only seems to result in reveal.js wrapping the modal in a placeholder div. See: https://github.com/zurb/foundation/blob/master/js/foundation/foundation.reveal.js#L288-297

Anyway, I hope helps to resolves your issue. I had a look on the page you provided and the issue I had was identical.

Cheers

You commented on Dontae Brodie's post over 4 years

Dontae,

I had the same issue in 5.5.1 and only in Safari desktop.

It appears I was able to resolve the issue by setting the root element to an empty string in the settings (the default is body).

   $(document).foundation({
    reveal : {
      animation : 'fade',
      root_element : '',
    }
  });

I'm not sure why or how this fixes the issue, as giving the root_element setting a length of 0 only seems to result in reveal.js wrapping the modal in a placeholder div. See: https://github.com/zurb/foundation/blob/master/js/foundation/foundation.reveal.js#L288-297

Anyway, I hope this resolves your issue.

You commented on Haiden Taylor's post over 4 years

Thanks Rafi, you are absolutely correct.

I must have read the documentation 20 times but never taken that in.

Cheers

You commented on Yasir's post about 5 years

Yasir,

I am getting the same messages with my tooltips, did you have any luck sorting this out?

Posts Followed

No Content

Following

  • No Content

Followers