Menu icon Foundation

Developer | São Carlos - SP - Brazil

My Posts




My Comments

José Eduardo Biasioli commented on José Eduardo Biasioli's post almost 4 years

Indeed.

But I've been doing that with since Foundation 4.

I really wanted to use the resources the framework has to offer. Separating menus seems too much of a quick fix for me.

José Eduardo Biasioli commented on Scott Anderson's post almost 6 years

Cheyne, I may be wrong, but I believe the emCalc function is now called rem-calc().

José Eduardo Biasioli commented on Marek Simko's post almost 6 years

Other people had the same problem (including me) and the problem was on node.js npmrc file and the Git installation itself.

Take a look at this thread, I'm confident you'll find the solution for the issue there:

http://foundation.zurb.com/forum/posts/216

José Eduardo Biasioli commented on Renan Aguiar's post almost 6 years

I have the same "issue".

It just takes forever for the browser to load the page everytime i change something in the _settings.scss file.

I'm assuming that's the cause, since I'm running the test locally (outsite any webserver).

José Eduardo Biasioli commented on Alex Plaza's post almost 6 years

The solutions from Neil and Sebastien worker perfectly for me. Thanks a lot guys!

José Eduardo Biasioli commented on Alex Plaza's post almost 6 years

I'm having the exact same problem as Alex Plaza. My hands are tied now... I think windows users really need a deeper explanation on how to make things up and running.

Posts Followed

No Content

Following

    No Content

Followers

My Posts

My Comments

You commented on José Eduardo Biasioli's post almost 4 years

Indeed.

But I've been doing that with since Foundation 4.

I really wanted to use the resources the framework has to offer. Separating menus seems too much of a quick fix for me.

You commented on Scott Anderson's post almost 6 years

Cheyne, I may be wrong, but I believe the emCalc function is now called rem-calc().

You commented on Marek Simko's post almost 6 years

Other people had the same problem (including me) and the problem was on node.js npmrc file and the Git installation itself.

Take a look at this thread, I'm confident you'll find the solution for the issue there:

http://foundation.zurb.com/forum/posts/216

You commented on Renan Aguiar's post almost 6 years

I have the same "issue".

It just takes forever for the browser to load the page everytime i change something in the _settings.scss file.

I'm assuming that's the cause, since I'm running the test locally (outsite any webserver).

You commented on Alex Plaza's post almost 6 years

The solutions from Neil and Sebastien worker perfectly for me. Thanks a lot guys!

You commented on Alex Plaza's post almost 6 years

I'm having the exact same problem as Alex Plaza. My hands are tied now... I think windows users really need a deeper explanation on how to make things up and running.

Posts Followed

No Content

Following

  • No Content

Followers

  • No Content