Menu icon Foundation

My Posts

  • 3
    Replies
  • Basic SCSS question

    By Peter Crymble

    scss

    Hi there   I've always use the plain CSS version of foundation - just got the SCSS version working and I'll never go back!!   However, I'm now converting my old CSS file to SCSS and want to use the small / medium variables e.g. @media #{$sm... (continued)

    Last Reply by Alan Durkan almost 3 years ago


  • 4
    Replies
  • Help with foundation 6 topbar

    By Peter Crymble

    topbar

    Hi there   I'm working on a new website for myself - but cannot get the topbar menu to work. Not sure if the JS isn't firing or whether I've done something wrong. Would really appreciate any help!! http://lab2.peterthomasonline.com/index.aspx &nb... (continued)

    Last Reply by Peter Crymble almost 3 years ago



My Comments

Peter Crymble commented on Peter Crymble's post almost 3 years

Ah excellent! Thanks!
 
And if I wanted something for say medium up - what way would I do that?
 
Would it be @include breakpoint(medium) and breakpoint(large)
Thanks
Peter
 

Peter Crymble commented on Peter Crymble's post almost 3 years

Hi there - thanks so much guys!
 
So I tried moving the JS and removing the extra DIV - didn't work. I also checked the syntax of my CSS files and tweaked a few things - no joy! Then finally I updated the foundation JS file to the one you had used Rafi (v 6.2.3 I think) and its now working fine! Strange - but so happy to have it working.
 
Onwards!
 
Thanks again
Peter
 

Peter Crymble commented on Peter Crymble's post over 5 years

Ah ofcourse - that makes so much sense!!!! Thanks!

Posts Followed

No Content

Following

    No Content

Followers

My Posts



My Comments

You commented on Peter Crymble's post almost 3 years

Ah excellent! Thanks!
 
And if I wanted something for say medium up - what way would I do that?
 
Would it be @include breakpoint(medium) and breakpoint(large)
Thanks
Peter
 

You commented on Peter Crymble's post almost 3 years

Hi there - thanks so much guys!
 
So I tried moving the JS and removing the extra DIV - didn't work. I also checked the syntax of my CSS files and tweaked a few things - no joy! Then finally I updated the foundation JS file to the one you had used Rafi (v 6.2.3 I think) and its now working fine! Strange - but so happy to have it working.
 
Onwards!
 
Thanks again
Peter
 

You commented on Peter Crymble's post over 5 years

Ah ofcourse - that makes so much sense!!!! Thanks!

Posts Followed

No Content

Following

  • No Content

Followers

  • No Content