Menu icon Foundation

Designer | São Caetano, São Paulo

I work with design and front-end development. I love to create templates to Wordpress!

My Posts


My Comments

Ubiratan Cunha commented on Ubiratan Cunha's post over 5 years

The problem is that I need to use the tooltip on link tags because in image replacement the tooltip can´t be visible inside the link tag...

Ubiratan Cunha commented on Vincent Chan's post over 5 years

Very cool! Could you share?

Ubiratan Cunha commented on Ubiratan Cunha's post over 5 years

In previous versions of the plugin it wasn´t necessary the use of span tags...

Ubiratan Cunha commented on Ubiratan Cunha's post almost 6 years

Hi Rafi, these is an exemple of the code I´m using:

<ul class="l-icons-list l-vertical-divider l-inline-list left clearfix">
   <li><a data-tooltip title="Compartilhar" class="share tip-top" href="#">Facebook</a></li>
   <li><a data-tooltip title="Tweetar" class="tweet tip-top" href="#">Twitter</a></li>
   <li><a data-tooltip title="+1" class="plusone tip-top" href="#">Googleplus</a></li>
</ul>

For some reason the problem only heapens when using anchor tags.

Ubiratan Cunha commented on Shawn Jones's post almost 6 years

I've updated to 5.2.0 and the problem was solved.

Posts Followed

  • 14
    Replies
  • Orbit paused on load

    By Shawn Jones

    Orbit

    I have used Orbit several times and have not had this problem. This is the first time I have used v5.1.1. It seems that when orbit is loaded, it is paused and will not auto-play. I have tried timer:false and pause_on_hover:false among other things, but no... (continued)

    Last Reply by Brian Feeley over 5 years ago


Following

    No Content

Followers

My Posts


My Comments

You commented on Ubiratan Cunha's post over 5 years

The problem is that I need to use the tooltip on link tags because in image replacement the tooltip can´t be visible inside the link tag...

You commented on Vincent Chan's post over 5 years

Very cool! Could you share?

You commented on Ubiratan Cunha's post over 5 years

In previous versions of the plugin it wasn´t necessary the use of span tags...

You commented on Ubiratan Cunha's post almost 6 years

Hi Rafi, these is an exemple of the code I´m using:

<ul class="l-icons-list l-vertical-divider l-inline-list left clearfix">
   <li><a data-tooltip title="Compartilhar" class="share tip-top" href="#">Facebook</a></li>
   <li><a data-tooltip title="Tweetar" class="tweet tip-top" href="#">Twitter</a></li>
   <li><a data-tooltip title="+1" class="plusone tip-top" href="#">Googleplus</a></li>
</ul>

For some reason the problem only heapens when using anchor tags.

You commented on Shawn Jones's post almost 6 years

I've updated to 5.2.0 and the problem was solved.

Posts Followed


Following

  • No Content

Followers

  • No Content