Menu icon Foundation

My Posts


My Comments

Tim Wolf commented on Tim Wolf's post over 2 years

Thx for the replies! I must say for some reason I had trouble finding my post because the previous one i made was marked as spam ( maybe by a bot? ) I would like to tell everyone that the problem has been solved. Due to the large html code that was displaying in my terminal I overlooked an error in the html code. I went through all of it and 1 span tag had a duplicate openening tag like so 
<span <span class="classname"></span>
 
After correcting the html everything worked fine....

Tim Wolf commented on Tim Wolf's post over 2 years

*bump - update
 
Just installed a new project still the same errors.

Posts Followed

No Content

Following

    No Content

Followers

My Posts

My Comments

You commented on Tim Wolf's post over 2 years

Thx for the replies! I must say for some reason I had trouble finding my post because the previous one i made was marked as spam ( maybe by a bot? ) I would like to tell everyone that the problem has been solved. Due to the large html code that was displaying in my terminal I overlooked an error in the html code. I went through all of it and 1 span tag had a duplicate openening tag like so 
<span <span class="classname"></span>
 
After correcting the html everything worked fine....

You commented on Tim Wolf's post over 2 years

*bump - update
 
Just installed a new project still the same errors.

Posts Followed

No Content

Following

  • No Content

Followers

  • No Content