Menu icon Foundation

My Posts


My Comments

Torsten Voll commented on Torsten Voll's post about 3 years

Hey Corey,
 
Thanks for your answer.
Actually I got it to work with "foundation build" no problem however it does not do the "hide-for-large" media query for some reason. Instead it seems to do "hide-for-mobile".
I think it's a bug init?
Kind regards,
Torsten
 

Torsten Voll commented on Joel Smith's post about 3 years

Hey there,
I have the same problem. In mobile view my chrome browser doesn't show the images at all with class="hide-for-large" after inlining. It seems to change to "hide-for-mobile"! Just in foundation watch mode (before using "foundation build") everything works fine.
Here is part of my email:
 
<container class="auditor">
<spacer size="25"></spacer>
<row>
<columns small="12" large="8">
<h5 class="bold">Indien: Den Rekord fest im Visier</h5>
<p><small>04.08.2016 – GUJARAT.</small> Indien rechnet in diesem Jahr mit einer Rekordernte. Berichten aus den Anbauregionen zufolge soll die Erntefläche für Hülsenfrüchte enorm zugelegt haben.</p>
<button href="#">Mehr lesen</button>
</columns>
<columns small="12" large="4">
<img class="hide-for-large" src="http://vollwebdesign.com/usability/mail/img/wheat.jpg">
<img class="show-for-large" src="http://vollwebdesign.com/usability/mail/img/wheat-square.jpg">
</columns>
</row>
</container>
Is there already a solution for that bug?
Thanks, Torsten

Posts Followed


Following

    No Content

Followers

My Posts

My Comments

You commented on Torsten Voll's post about 3 years

Hey Corey,
 
Thanks for your answer.
Actually I got it to work with "foundation build" no problem however it does not do the "hide-for-large" media query for some reason. Instead it seems to do "hide-for-mobile".
I think it's a bug init?
Kind regards,
Torsten
 

You commented on Joel Smith's post about 3 years

Hey there,
I have the same problem. In mobile view my chrome browser doesn't show the images at all with class="hide-for-large" after inlining. It seems to change to "hide-for-mobile"! Just in foundation watch mode (before using "foundation build") everything works fine.
Here is part of my email:
 
<container class="auditor">
<spacer size="25"></spacer>
<row>
<columns small="12" large="8">
<h5 class="bold">Indien: Den Rekord fest im Visier</h5>
<p><small>04.08.2016 – GUJARAT.</small> Indien rechnet in diesem Jahr mit einer Rekordernte. Berichten aus den Anbauregionen zufolge soll die Erntefläche für Hülsenfrüchte enorm zugelegt haben.</p>
<button href="#">Mehr lesen</button>
</columns>
<columns small="12" large="4">
<img class="hide-for-large" src="http://vollwebdesign.com/usability/mail/img/wheat.jpg">
<img class="show-for-large" src="http://vollwebdesign.com/usability/mail/img/wheat-square.jpg">
</columns>
</row>
</container>
Is there already a solution for that bug?
Thanks, Torsten

Posts Followed

Following

  • No Content

Followers

  • No Content