Menu icon Foundation

Engineer

My Posts

No Content

My Comments

Kevin Estel commented on Will Moody's post over 1 year

It supposes to solve it as well. The thing is, as I never used sass files, I can't tell you the exact way to solve it with sass.
Hope you'll find the way. Come and tell us when ok, I'm interested in the answer.

Kevin Estel commented on Mark Landeryou's post almost 3 years

Well, I don't really know how to help you any longer. Or you find a way to show your code and files...

Kevin Estel commented on Mark Landeryou's post almost 3 years

Try to add :

<script src="js/vendor/motion-ui.js"></script>

And make sure motion-ui.js is in your js/vendor folder (you can find the file in the starter kit you downloaded).

Kevin Estel commented on Mark Landeryou's post almost 3 years

So, do you have the CSS files well declared at the beginning of your HTML file like that :

<head>
  <meta charset="utf-8"/>
  <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0"/>
  <title>My Site | Welcome</title>
  <link rel="stylesheet" href="css/foundation.min.css">
  <link rel="stylesheet" href="css/motion-ui.css">
  <link rel="stylesheet" href="css/MyCSS.css">
</head>

And then the Javascript at the end of your HTML (just besfore the end of the body) file like that :

<script src="js/vendor/jquery.min.js"></script>
<script src="js/foundation.min.js"></script>
<script>
$(document).foundation();
</script>

Kevin Estel commented on Mark Landeryou's post almost 3 years

I googled "Foundation + motion-ui.css" and found this page : http://zurb.com/playground/motion-ui

There I downloaded and unzipped the "starter kit" and found motion-ui.css. I pasted it to my css folder and made the link in my HTML files. Then it worked !

Hope it'll be helpful for you too. Let me know.

Kevin Estel commented on Mark Landeryou's post almost 3 years

Well guys, I finally got the answer in this older post : http://foundation.zurb.com/forum/posts/36795-orbit-or-magellan-will-not-work

You need to download and paste motion-ui.css into your css folder and make an explicite call to this file in your HTML files (like this : link rel="stylesheet" href="./css/motion-ui.css")

I hope it will be helpful for you too. And as long as you don't use the "Sass" or "Yeti" way to work/build these files, I can try to help you solving this issue.

Regards

Kevin Estel commented on Will Moody's post almost 3 years

Well guys, I finally got the answer in this older post : http://foundation.zurb.com/forum/posts/36795-orbit-or-magellan-will-not-work

You need to download and paste motion-ui.css into your css folder and make an explicite call to this file in your HTML files (like this : link rel="stylesheet" href="./css/motion-ui.css")

I hope it will be helpful for you too. And as long as you don't use the "Sass" or "Yeti" way to work/build these files, I can try to help you solving this issue.

Regards

Kevin Estel commented on Mark Landeryou's post almost 3 years

Hi guys,

As mentioned in that older post (http://foundation.zurb.com/forum/posts/36236-foundation-6-orbit-not-initializing), a few of us are facing the same issue.

Any help ?

Kevin Estel commented on Will Moody's post almost 3 years

Hi guys !

I do experience the exact same issue than Will Moody is describing in his latest post. Slider stops after the 2nd image has been displayed. And the sliding effect is not even happening.

Without using Sass, how can I get it to work ?

Thanks

Posts Followed



Following

    No Content

Followers

My Posts

No Content

My Comments

You commented on Will Moody's post over 1 year

It supposes to solve it as well. The thing is, as I never used sass files, I can't tell you the exact way to solve it with sass.
Hope you'll find the way. Come and tell us when ok, I'm interested in the answer.

You commented on Mark Landeryou's post almost 3 years

Well, I don't really know how to help you any longer. Or you find a way to show your code and files...

You commented on Mark Landeryou's post almost 3 years

Try to add :

<script src="js/vendor/motion-ui.js"></script>

And make sure motion-ui.js is in your js/vendor folder (you can find the file in the starter kit you downloaded).

You commented on Mark Landeryou's post almost 3 years

So, do you have the CSS files well declared at the beginning of your HTML file like that :

<head>
  <meta charset="utf-8"/>
  <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0"/>
  <title>My Site | Welcome</title>
  <link rel="stylesheet" href="css/foundation.min.css">
  <link rel="stylesheet" href="css/motion-ui.css">
  <link rel="stylesheet" href="css/MyCSS.css">
</head>

And then the Javascript at the end of your HTML (just besfore the end of the body) file like that :

<script src="js/vendor/jquery.min.js"></script>
<script src="js/foundation.min.js"></script>
<script>
$(document).foundation();
</script>

You commented on Mark Landeryou's post almost 3 years

I googled "Foundation + motion-ui.css" and found this page : http://zurb.com/playground/motion-ui

There I downloaded and unzipped the "starter kit" and found motion-ui.css. I pasted it to my css folder and made the link in my HTML files. Then it worked !

Hope it'll be helpful for you too. Let me know.

You commented on Mark Landeryou's post almost 3 years

Well guys, I finally got the answer in this older post : http://foundation.zurb.com/forum/posts/36795-orbit-or-magellan-will-not-work

You need to download and paste motion-ui.css into your css folder and make an explicite call to this file in your HTML files (like this : link rel="stylesheet" href="./css/motion-ui.css")

I hope it will be helpful for you too. And as long as you don't use the "Sass" or "Yeti" way to work/build these files, I can try to help you solving this issue.

Regards

You commented on Will Moody's post almost 3 years

Well guys, I finally got the answer in this older post : http://foundation.zurb.com/forum/posts/36795-orbit-or-magellan-will-not-work

You need to download and paste motion-ui.css into your css folder and make an explicite call to this file in your HTML files (like this : link rel="stylesheet" href="./css/motion-ui.css")

I hope it will be helpful for you too. And as long as you don't use the "Sass" or "Yeti" way to work/build these files, I can try to help you solving this issue.

Regards

You commented on Mark Landeryou's post almost 3 years

Hi guys,

As mentioned in that older post (http://foundation.zurb.com/forum/posts/36236-foundation-6-orbit-not-initializing), a few of us are facing the same issue.

Any help ?

You commented on Will Moody's post almost 3 years

Hi guys !

I do experience the exact same issue than Will Moody is describing in his latest post. Slider stops after the 2nd image has been displayed. And the sliding effect is not even happening.

Without using Sass, how can I get it to work ?

Thanks

Posts Followed

Following

  • No Content

Followers

  • No Content