Menu icon Foundation

Developer | Sydney, Australia

My Posts

No Content

My Comments

Stuart G commented on Oliver's post over 3 years

Finally got it to work again. Seems there's a bug in the CLI 2.0 onwards. The fix has been committed but not released yet. Use the info on this page to implement a temporary fix: https://github.com/zurb/foundation-cli/issues/16

In short, change the scripts section in your project's package.json file to:
"scripts": {
"start": "gulp",
"build": "gulp sass"
},

Stuart G commented on Oliver's post over 3 years

There's definitely a defect in one of the CLI 2.0 js files. I tried to revert to the previous version with:
Uninstall CLI 2.0:
npm uninstall -g foundation-cli

Install working version 1.1.0:
npm install -g foundation-cli@1.1.0

'build' works now, but 'watch' is broken, even with new projects. So I'll start with a clean slate and will un-install and re-install all the components (gulp, bower, nodejs etc).

Hope you had more luck Oliver

Stuart G commented on Oliver's post over 3 years

I have the same issue as well since upgrading to Foundation CLI v2.0.0.

Other version details are:
{ 'foundation-apps-template': '1.1.0',
npm: '3.3.6',
ares: '1.10.1-DEV',
http_parser: '2.5.0',
icu: '56.1',
modules: '47',
node: '5.0.0',
openssl: '1.0.2d',
uv: '1.7.5',
v8: '4.6.85.28',
zlib: '1.2.8' }

Posts Followed


Following

    No Content

Followers

My Posts

No Content

My Comments

You commented on Oliver's post over 3 years

Finally got it to work again. Seems there's a bug in the CLI 2.0 onwards. The fix has been committed but not released yet. Use the info on this page to implement a temporary fix: https://github.com/zurb/foundation-cli/issues/16

In short, change the scripts section in your project's package.json file to:
"scripts": {
"start": "gulp",
"build": "gulp sass"
},

You commented on Oliver's post over 3 years

There's definitely a defect in one of the CLI 2.0 js files. I tried to revert to the previous version with:
Uninstall CLI 2.0:
npm uninstall -g foundation-cli

Install working version 1.1.0:
npm install -g foundation-cli@1.1.0

'build' works now, but 'watch' is broken, even with new projects. So I'll start with a clean slate and will un-install and re-install all the components (gulp, bower, nodejs etc).

Hope you had more luck Oliver

You commented on Oliver's post over 3 years

I have the same issue as well since upgrading to Foundation CLI v2.0.0.

Other version details are:
{ 'foundation-apps-template': '1.1.0',
npm: '3.3.6',
ares: '1.10.1-DEV',
http_parser: '2.5.0',
icu: '56.1',
modules: '47',
node: '5.0.0',
openssl: '1.0.2d',
uv: '1.7.5',
v8: '4.6.85.28',
zlib: '1.2.8' }

Posts Followed

Following

  • No Content

Followers

  • No Content